Quesadilla

Ingredienser

4 Port

 

Vi brukar köpa Santa Maria.

 

Quesadillas

2 påsar Oumph! Kebab spiced

1 gul lök

1 röd lök

2 färska chilli

3 tomater

200 g Tofutti sour supreme

8 tortillas bröd (medium)

2 nävar färsk spenat

Violife ost for pizza

Sheese cheddar style (jalapeno & chilli)

salt och peppar

 

 

Tillbehör

1 burk tacosås

1 dl iMAT fraiche

vitlök

salt och peppar

Gör så här:

 

Quesadillas

1. Sätt ungen på 250 grader grill.

 

2. Finhacka löken och tomater. Skiva chilin.

 

3. Stek oumph! I olja ett par minuter för stekyta, tillägg sedan löken och chillin. Stek ett par minuter.

 

4. Lägg sedan till tomaterna, låt det koka ihop ett par minuter.

 

5. Lägg sedan till tofutti och när det börjat puttra lägger du till spenaten. Salta och peppra efter behag.

 

6. Riv osten, runt 2 dl per ost.

 

7. Lägg ett bröd på en skärbräda. Bred ut ett tunt lager av oumph blandning på ena halvan och sedan ost från båda sorterna ovanpå. Vik sedan den andra halvan över fyllningen och stek för att få färg på båda sidor. När den stekt klart så delar du den på mitten och lägger halvorna i en ugnspanna. Forstätt tills alla oumph blandning är slut. Om det finns ost kvar så strör du det på halvorna, du kan riva mer om viljan finns, sedan ställer du in det i ugnen i max 10 minuter, håll koll.

 

8. Servera med tacosås ovanpå och sedan kan du röra ihop en snabb fräsch sås på iMAT fraiche, par vitlöksklyftor, salt och peppar samt annat som behagar för att höja smaken.